Zonnepanelen

 

                                            DE ZON ALS EIGEN ENERGIEVOORZIENING

 

 

Heeft u er al eens aan gedacht uw carport / overkapping te bedekken met zonnepanelen? Zo kunnen die "dure" meters u energie en ook geld opleveren!

 

                                          
 

 

Zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit. Op deze manier produceert u uw eigen elektriciteit. Dit kan u dus een besparing van 100% opleveren op uw  rekening!

De geproduceerde stroom door de zonnepanelen wordt door een omvormer omgezet naar wisselstroom voor koppeling aan het elektriciteitsnet. In Nederland is meer dan genoeg zonlicht en is dus uitermate geschikt voor zonnepanelen op uw dak.

Met zonnepanelen op uw dak produceert u dus uw eigen stroom en bent u onafhankelijk van toekomstige energieprijsstijgingen. Volgens het CBS is de afgelopen 15 jaar de energieprijs met gemiddeld 7% gestegen.

Uitgaande van een huidige stroomprijs van €0,24 per kWh en een prijsstijging van gemiddeld 7% betekent dit dat u over 10 jaar al €0,47 per kWh zou betalen. Een mogelijke verdubbeling van uw energierekening!

Om de volgende redenen maakt zonne-energie nu een enorme groei door:

                                                                    

                                                                         FOSSIELE BRANDSTOFFEN

Ten eerste is er een noodzaak om over te stappen op andere energiebronnen om het simpele feit dat fossiele brandstoffen zoals gas, steenkool en olie opraken.  Daarbij komt dat vraag en gebruik van energie in de wereld toeneemt.

 

DUURZAAM EN GROEN

Er is gemeenschappelijk afgesproken de CO2 uitstoot, welke verantwoordelijk zou zijn voor het broeikaseffect, te verminderen. Zonnepanelen stoten geen CO2 uit en leveren een bijdrage aan een schoner milieu.

  

INVESTEREN IN ZONNEPANELEN

In de ons omringende Europese landen, Duitsland voorpop met meer dan een miljoen installaties, heeft men de afgelopen jaren hoge subsidies gekregen bij aanschaf van zonnepanelen. Door de explosieve groei van het aantal installaties is de aanschafprijs voor u veel interessanter geworden. Door de sterk gedaalde prijzen van zonnepanelen en de alsmaar stijgende energieprijzen is de aanschaf nu zeer voordelig.

 Geïnteresseerd?  RUISSEN INSTALATIE EN KOELTECHNIEK BV begrijpt als geen ander dat u een juiste keuze wilt maken in de vele varianten van zonnepanelen aanbiedingen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, komen graag bij u langs om de situatie op te nemen en een voor u passende offerte aan te bieden. Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

 

Contactgegevens:

Ruissen Installatie en Koeltechniek B.V.
Molenbosstraat 11
4641 SH Ossendrecht
Tel. +31-164-673300
Fax. +31-164-672031

KvK Breda nr. 2003 7888
post@ruissen.info

Dealer van o.a.:

Airconditioning

 

 

Verwarming

  

 

Aangesloten bij: